august 10, 2015


Kokeboka til Tore Reich (med den minimale tittelen Kokebok) inneholder en rekke oppskrifter på mat, som i følge Tore selv, bestemor ville ha servert kongen. Alle rettene i boken er laget av norske råvarer, som rotgrønnsaker, fisk og vilt, og med en personlig og fortellende tone guider Tore oss igjennom både Røkt kolje med riktig tilbehør og Saltbakt sellerirot og et lite reinsdyr. Etter en sommer fyllt med eksotiske retter er dette akkurat hva jeg har lyst på når høsten og hverdagene finner tilbake til Trondheim. Boka har blitt veldig populær og det er bare et fåtall eksemplarer tilbake av opplaget. Vi har vært heldige og sikret oss noen av dem, så til den nette prisen av 70 kroner kan du lese om hvorfor det er okay å spise hvalkjøtt og lære deg å lage bearnaisesaus av jordskokker. Har du ikke booket deg en plass på Kunstkantina i kveld kan du bestille boken hos Beijing Trondheim.

Hjertelig hilsen Lena

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar